TALNE IN STENSKE OBLOGE

Kamnite talne obloge uporabljamo že stoletja. Za tradicionalne in sodobne bivalne in poslovne prostore je kot talna obloga izvrstna izbira, predvsem zaradi svojih toplotnih lastnosti za talno ogrevanje.

Izbiramo lahko med več vrstami kamna. Najboljše kamnite talne obloge za pohodna območja so iz granita. Je eden redkih materialov, ki jih lahko uporabljamo tako zunaj kot znotraj, in tako odlično povežemo notranje prostore z zunanjimi.

Granitne kamnite talne obloge so bolj odporne na mehanske poškodbe in obrabo, ter nudijo široko barvno paleto vzorcev. V notranjih prostorih lahko uporabite tudi marmor ─ za vse s prefinjenim okusom in občutkom za estetiko.

Kamnite stenske obloge

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Naravni kamen za teraso, vrt in bazen

Terasa in vrt dobita v toplejših letnih časih funkcijo razširjenega bivalnega prostora, njun namen pa bi moral biti za sproščanje, zato je pomembno, da nam vsaj talne obloge ne predstavljajo dodatnega dela z vzdrževanjem, pogostim menjanjem in pospravljanjem.

Talne obloge iz naravnega kamna, ki so neobčutljive na mraz in obstojne proti obrabi, so svoj preizkus trdnosti skozi dolga stoletja opravile kar v prosti naravi. Za oblikovanje vrtnih poti so nam na razpolago številne vrste kamnov z različnimi površinami, prav tako je pestra izbira kamnitih talnih oblog pri oblikovanju Vaše idile okoli bazena.

Zunanje kamnite stopnice

REFERENCE

Zaupali so nam

Nekaj referenčnih projektov, ki so nam jih zaupali naročniki.

KONTAKT

Stopite z nami v stik

Imate vprašanje v povezavi z našo ponudbo? Pišite nam.