KAMNITE OKENSKE POLICE

Okenske police pripomorejo k lepšemu videzu in hkrati ustvarijo kar nekaj uporabne površine. Najbolj obstojne so police iz naravnega kamna, ki dosegajo dolgo življenjsko dobo. Kamnite okenske police izdelujemo iz naravnega kamna granita in marmorja.

Kamnite okenske police najpogosteje menjamo ob zamenjavi obstoječih oken, ob vgradnji novih, ob adaptacijah in ko obnavljamo fasado.

Zunanje okenske police

Okenske police za zunanjo uporabo so po večini debeline 3 cm in v naši standardni ponudbi že vključujejo klasično obdelan rob in odkapni utor, ki preprečuje, da bi voda tekla po steni, oziroma fasadi. Zunanje okenske police imajo utor-žleb na spodnji strani zunanjega roba police. Okenske police po želji strank naredimo tudi z odkapnim utorom na zgornjih stranskih površinah okenskih polic, ki še dodatno preprečuje iztek vode po steni, oziroma fasadi.

Notranje okenske police

Okenske police za notranjo uporabo so po večini debeline 2 cm in v naši standardni ponudbi že vključujejo obdelavo poliranega, brušenega in posnetega robu zgoraj in spodaj. Za notranje police uporabljamo tako granit kot marmor. Marmor je v primerjavi z granitom nekoliko bolj občutljiv, na primer na vodo od rož, maščobo v kuhinji...

IZMERA IN OBLIKA OKENSKIH POLIC

Navodila kako pravilno izmeriti okenske police in kakšno obdelavo robov vam lahko zagotovimo.

Izmera okenskih polic

Izmera okenskih polic

Obdelava robov

Tehnologija, ki jo uporabljamo, nam omogoča izdelavo različnih oblik robov.

Najpogosteje se izdela rob okenske police pobran pod kotom 45° (tip 1) lahko pa se izdela tudi z drugimi oblikami, kot je prikazano na spodnji sliki.

REFERENCE

Zaupali so nam

Nekaj referenčnih projektov, ki so nam jih zaupali naročniki.

KONTAKT

Stopite z nami v stik

Imate vprašanje v povezavi z našo ponudbo? Pišite nam.