KAMNITE TALNE OBLOGE

Kamnite talne obloge uporabljamo že stoletja. Za tradicionalne in sodobne bivalne in poslovne prostore je kot talna obloga izvrstna izbira, predvsem zaradi svojih toplotnih lastnosti za talno ogrevanje.

Izbiramo lahko med več vrstami kamna. Najboljše kamnite talne obloge za pohodna območja so iz granita. Je eden redkih materialov, ki jih lahko uporabljamo tako zunaj kot znotraj, in tako odlično povežemo notranje prostore z zunanjimi.

Granitne kamnite talne obloge so bolj odporne na mehanske poškodbe in obrabo, ter nudijo široko barvno paleto vzorcev. V notranjih prostorih lahko uporabite tudi marmor ─ za vse s prefinjenim okusom in občutkom za estetiko.

Kamnite talne obloge

Naravni kamen za teraso, vrt in bazen.

Terasa in vrt dobita v toplejših letnih časih funkcijo razširjenega bivalnega prostora, njun namen pa bi moral biti za sproščanje, zato je pomembno, da nam vsaj talne obloge ne predstavljajo dodatnega dela z vzdrževanjem, pogostim menjanjem in pospravljanjem.

Talne obloge iz naravnega kamna, ki so neobčutljive na mraz in obstojne proti obrabi, so svoj preizkus trdnosti skozi dolga stoletja opravile kar v prosti naravi. Za oblikovanje vrtnih poti so nam na razpolago številne vrste kamnov z različnimi površinami, prav tako je pestra izbira kamnitih talnih oblog pri oblikovanju Vaše idile okoli bazena.

 

Kontaktni obrazec
[]
1 Step 1
Ime in priimek:
Naslov:
Telefonska številka:
Talne obloge
Kamen
Sporočilo:
0 /
Previous
Next